Hoppa till innehåll

Laitis hjälper oss med bildelar och Mattias svetsar bukplåt!

2009/08/07

Gokväll

Idag har mycket hänt på bilen. Dagen började med att Per besökte Laitis som ställde upp med diverse reservdelar såsom kamremssats, tändstift, bränslefilter osv. Känns bra att vi fick tag i kvalitetsdelar via Laitis, tackar mycket för delarna!
Efter detta besök på Laitis åkte Per vidare till KL Bil & Motor, varpå fem nya däck lades på samt byte av olja och tändstift utfördes av personalen. Senare kommer även Kl Bil & Motor att hjäla oss byta kamrem inför resan.

Nu under kvällen har vi besökt Boden och Mattias på MecTec för att få en bukplåt tillverkade. Denna kommer förhoppningsvis skydda oss från skador på tex. oljetråg om man skulle köra på någon sten eller dylikt.

Montering av bukplåt
När vi kom till Boden fick vi även en glad nyhet av Mattias, vi kommer under resan få låna en fullkittad verktygsväska från MecTec för att kunna utföra reparationer på bilen om det skulle krävas. Tack för hjälpen Mattias både för delar, arbete och utlåning av delar! Uppskattas mycket!

Montering av bukplåt
På Lördag åker Oskar till Linköping för att skriva tenta, han kommer då lämna packad väska här uppe i Luleå, så imorgon kan vi nog börja få en föraning om vår packningsstrategi kommer fungera.

Mattias svetsar bukplåt

Till sist tänkte jag bara rekommendera en sida som samlar ihop inlägg från olika favortibloggar tex denna blogg samt andra resebloggar m.m. Följ denna blogg med bloglovin

No comments yet

Lämna en kommentar