Hoppa till innehåll

Danmark – Skåne – Och nu äntligen Sverige

2009/10/07
P1010475

I Sverige kan man äta på MAX

Sådär då är man i Sverige igen, lunch inhandlades på det självklara norrbottniska valet – MAX.

Igår anlände vi till Köpenhamn efter två dagar i Amsterdam, trevligt, även om man inte alltid förstår vad dom säger. Köpenhamn bjöd på bra shopping innan vi imorse lämnade Danmark via Öresundsbron. Känndes skönt att komma över bron till Skåne, då visste man att ,nu, nu är det bara några mil kvar till Sverige. Innan vi lämnade Skåne stannade vi på en svensktalande bensinstation där det bland annat gick att köpa svenska tidningar och betala i svensk valuta. Så även idag har vi alltså besökt tre länder!

Nu har vi börjat såga oss upp i Sverige och kommer inatt att befinna oss i Linköping, innan vi imorgon tar oss upp till Norrbotten där det enligt rykten har snöat. Ska bli kul att få gå på hockey också imorgon då man missat en del av säsongsupptakten.

Imorgon kommer ett mer sammanfattande inlägg av resan med lite siffror och bilder, väl mött då.

5 kommentarer leave one →
 1. 2009/10/07 19:28

  Är ni redan i Sverige?! Shit så tråkigt, det har verkligen varit jättekul att följa er blogg. Jag har hängt med här sedan innan ni åkte. Nu har ni minst sagt ett minne för livet!

  Ha det så kul i snörusket!
  Mvh/Angelica

  • 2009/10/08 10:05

   Tjena

   Känns bra att vara tillbaka i Sverige, precis lagom tid att vara borta två månader, åtminstone när det gäller denna typ av resa. Vi kommer använda denna sida vid nästa resa också, den är just nu i full planering, den är kanske åt ett lite extremare håll också, men det blir först till nästa vår eller sommar.

   Eventuellt blir det nån tur med Audin ner till Alperna i vinter, vilket kommer dokumenteras här också i sådana fall.

   Hej/Magnus

 2. Elisabeth permalink
  2009/10/08 10:04

  Välkommen hem grabbar!
  Kram//Elisabeth

 3. Magnus permalink
  2009/10/08 14:04

  Har varit otroligt intressant att följa er fantastiska resa. Själv är jag för feg för så pass avancerade äventyr. Så mycket ni fått se och uppleva! =o]
  Lite tråkigt bara att ni har fördomar om oss skåningar.. =/

  • 2009/10/08 14:32

   Hehe, det finns många trevliga skåningar uppe vid Luleås universitet, så det är väl dom som skapat dessa ”fördomar”, skämt åsido så är det ju ibland svårt att förstå skånska för en norrlänning! 🙂

   Vi har som sagt lite nya resplaner på gång, eventuellt en tur nu i vinter till Alperna med Audin då Oskar ska göra en säsong där. Men det riktigt intressanta resan kommer nog först nästa sommar, eventuellt blir det nån kortare tur till norra Ryssland också under våren.

   Vi har inte bestämmt oss vad nästa resa blir men vi kommer förmodligen använda oss av denna sida även i fortsättningen, men en hint är att även vitarhojen.se redan är registrerad utifallat 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: