Hoppa till innehåll

Segling i Fethiye bukten

2009/09/27

P1010223

Efter tre nätter i Alanya var vi nöjda och lämnade därför igår morse staden för att åka mot Götche, en liten hamnstad ungefär en timmes körning österut från Marmaris. Anledning att vi åkte mot Götche var att en kompis, Linus med familj har en segelbåt här nere i södra Turkiet, och man hade bara kvällen före anlänt till Götche för segelsemester.

P1010283

Perfekt timing med andra ord då det alltid är kul att umgås med trevliga människor, att det sedan är på en segelbåt i södra Turkiet gör ju inte saken sämre. Vi anlände i Götche mitt på dagen och lämnade sedan hamnen strax efter för att sedan sökas ut mot en mindre naturhamn nån timmes seglande från Götche. Kvällen avslutades med bad, några kalla öl samt en bra middag nere vid bryggan.
Mycket tack till Linus öch övriga besättningen för ett trevligt dygn på Baljana.

P1010240

Idag går färden vidare mot Grekland, ytterliggare något av en heldag körning, något det kommer bli mindre utav de sista tre veckorna av resan då avstånden börjar bli kortare. Ska faktiskt bli skönt med lite svalare väder också då vi förutom Georgien har haft det lite för bra den senaste månaden 😉

3 kommentarer leave one →
  1. smulisa permalink
    2009/09/27 16:04

    Fy tusan vad man blir avis, våran båt står på land färdig att vintertäckas snacka om att vi bor långt norrut!

    Hälsningar Pappa Hans

  2. Elisabeth permalink
    2009/09/27 17:28

    Åh vad avundsjuk jag blir…hade varit underbart att fått vara med er nu.

    Här blåser det och höstlöven virvlar runt för fullt.
    Kramiz på er!
    //Elisabeth

  3. Karin L permalink
    2009/09/27 22:47

    Ni ser verkligen ut att ha det jättebra! Tänk att ni snart är i Europa! Oskar, läs din mail! Jag behöver lite input från dig.
    Många hälsningar till er alla!
    Kram Mamma Karin

Lämna en kommentar